We missen één man

“Wil je ‘m ook signeren?” krijg ik vaak te horen als ik een boek verkoop. Ik vind dat zelf ook leuk: een boek met een handtekening en een persoonlijke tekst van de schrijver. Maar dan moet die schrijver wel in de buurt zijn, iets wat zelden voorkomt.

Vanaf vandaag is dat voor Officier in Afghanistan geen probleem meer. Iedereen die niet in de gelegenheid is om een signeersessie of lezing bij te wonen, maar wel graag een gesigneerd exemplaar wil voor zichzelf of als cadeau voor iemand anders, kan die vanaf vandaag op de website bestellen. Signeren is gratis, u betaalt de normale boekenprijs plus verzendkosten van €3,25.

Een gesigneerd exemplaar ontvangen gaat heel simpel. Ga naar het bestelformulier. Vul de adresgegevens in waar het boek naar toe moet samen met uw emailadres. Vul in voor wie het boek gesigneerd moet worden en een eventuele tekstsuggestie. Na drukken op de knop ‘bestel’, ontvangt u van mij een email met het bankrekeningnummer om de betaling over te maken. Na ontvangst van het geld op de rekening, signeer ik uw persoonlijke exemplaar en stuur het binnen een week op.

Ik signeer niet alleen Officier in Afghanistan, maar ook  andere boeken waaraan ik heb bijgedragen: Task Force Uruzgan en We missen een man. En zelfs de door mij ingesproken audioversie van Dochter van Isfahan van Anita Amirrezvani is gesigneerd te verkrijgen.

 

 

Esmeralda Kleinreesink bij We missen een man © Harry de Jong“Welk verhaal is je nou bijgebleven?” vraagt journalist Coen Verbraak aan thrillerschrijver Charles den Tex tijdens de boekpresentatie van de veteranenbundel  We missen één man. Het is mijn tweede boekpresentatie in exact een week. Nu niet alleen, maar samen met vijftien andere collega-auteurs.

“Het verhaal over die autorit in Kabul,” zegt Den Tex.

Mijn hart maakt een sprongetje.

“Daarin wordt op een beklemmende manier duidelijk gemaakt hoe acuut de spanning kan zijn. Eén verkeerde beslissing, één overhaaste reactie, één moment van paniek en alles kan onherroepelijk uit de hand lopen. Die spanning, die ultieme behoefte aan controle, zet de auteur messcherp neer.”

Een van mijn collega-auteurs kijkt me aan. “Dat is jouw verhaal, hè?”

Ik knik, trots. De proloog van mijn boek Officier in Afghanistan is tevens het afsluitende hoofdstuk van de verhalenbundel “We missen één man” geworden.

Ik heb in de laatste weken sinds het uitkomen van Officier in Afghanistan al heel wat complimenten in ontvangst mogen nemen, maar dit is het summum: thrillerschrijver Charles den Tex die een verhaal van mijn hand spannend vindt!

Het duurt even voordat mijn trotse glimlach weer beschaafde, Nederlandse proporties heeft aangenomen.

Bestel een gesigneerd exemplaar

Archief

Categorieën